Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Mere vigtige spørgsmål Folk spørger om Kina Luftrensere

Mere vigtige spørgsmål Folk spørger om Kina Luftrensere

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-28      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Mere vigtige spørgsmål Folk spørger om Kina Luftrensere

Mere vigtige spørgsmål Folk spørger om Kina Luftrensere

Forståelse.luftrensereHjælp folk værdsætter den slags fordele, der kan nydes i hjemmet. Folk spørger fælles spørgsmål, mens man forsøger at forstå, hvad der præcist en hjemme-luftrenser skal gøre, og hvordan det gør det.

Kina Olansi Air Purifier Producent (17)

Hvad er en mikron?

Micro refererer til måling af partikelstørrelse inden for luften. En mikron er omkring hundrede gange mindre end en hårstreng. Det er 1 / 25.400 tommer. Det betyder, at en mikron er lille og kan ikke ses af det blotte øje. Når den bedste Olansi-luftrenser vælges, siges det bedst at effektivt at filtrere luftbårne forurenende stoffer, der er op til .3 mikrometer i størrelse.


Hvor meget koster en luftrenser?

Prisen bør aldrig bruges som den eneste afgørendegørelse om, hvilken luftrensere at få. Dette skyldes, at en høj pris ikke altid angiver høj kvalitet, og en lav pris angiver ikke altid lav kvalitet. For at få produkter af høj kvalitet, er det vigtigt at gøre et klart valg, der bestemmer alle fordelene og funktioner, som en bestemt hjemme-luftrenser vil give.


Før du køber en luftrenser, skal du sørge for, at en garanti sikrer investeringen. Dette kan på en måde hjælpe køberen med at bestemme, hvor legitim og funktionel den nævnte luftrenser virkelig er. Det hjælper med at overveje omkostningerne og arbejdet inden for dit budget. Det er dog vigtigt at overveje andre omkostninger, der måske ikke umiddelbart noteres, som erstatningsomkostninger og elektricitet, der kræves for enheden til at arbejde.


Er en luftrensere støjende?

HEPA Air Purifiers.Normalt kommer med en fan, og det betyder, at de er lidt støjende afhængigt af modellen og hvordan de er skabt. Når en luftrenser bruger en fan, er støj uundgåelig. Fans bruges til at trække i luften og derefter ud. Olansi luftrensere er blevet udviklet og testet. Storeydende fans er blevet skabt for at reducere støjen involveret under rensningsprocessen.


Negative Ion Air Purifiers har normalt ikke fans, da de er elektrostatiske. Dette gør dem til en stille mulighed. Men når de kombineres med filtreringsindstillinger som fans for at øge cirkulationen over plader, ender de med at lave en lyd. Dette er normalt ret minimalt, selvom. De fleste har mulighed for at lukke fansen af.


Hvor skal luftrenseren være placeret?

Det er tilrådeligt at have Olansi luftrensere inden for familiens værelser; Der er vigtige værelser i hjemmet som den eller opholdsstue. Det er klogt at forlade en luftrenser der, især i tilfælde af kæledyr. Rengørikatorerne anbefales også, når nogen i husstanden har allergier. De er også gode, når der er en ryger i hjemmet. Det andet område, hvor det kunne placeres, er soveværelserne. Irritanter og allergier kan forårsage søvnproblemer. Frisk og ren luft forbedrer søvn og reducerer nogle vejrtrækningsproblemer.


Det kan også være klogt at få en Olansi Air Purifier til badeværelset, hvor lugt, meldug og skimmelsvamp er mest almindelige. At have luftrensere i disse områder kan gøre luften behagelig og frisk. Når sådanne ting behandles, vil der ikke være nogen chance for bakterier at opdrætte og vokse.

Kina Olansi Air Purifier Producent (14)

At vælge det bedste på markedet bør gøres omhyggeligt ved at evaluere forskellige behov og omstændigheder. For mere omChina Air Purifiers., kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansig.com/For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik