Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » China Air Purifier. » Olansi Hele House Air Purifier med HEPA-filter og UV-lys til hjemmebrug

Olansi Hele House Air Purifier med HEPA-filter og UV-lys til hjemmebrug

Visninger:4     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2022-01-17      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Olansi Hele House Air Purifier med HEPA-filter og UV-lys til hjemmebrug

Olansi Hele House Air Purifier med HEPA-filter og UV-lys til hjemmebrug

Indendørs luftkvalitet er meget vigtig, og det kan gøre en stor forskel så vidt angår sundhed. Rengøringsluft i hjemmet er vigtigt, især i denne dag og alder, hvor luftforurening er voldsomt.

Olansi Air Purifier Leverandør (8)

Enhver, der har installeret Central Air Condition eller et andet HAVC-system, skal overveje at komme i en kanalluftrensersystem. Det skal være blandt de strategier, der anvendes til at forbedre kvaliteten af ​​luft indendørs. Når en helheds luftrenser vælges, betyder det, at to ting er tilfredse. Det er muligt at have et system, der kan håndtere rengøring af en hel husstand. Det bør ikke kun handle om konditionering; Luftrengøring er også afgørende.


Med en central luftrenser, der bruges i huset systemet. HVAC-teknologi har fået en masse popularitet i dag, og det er blevet en af ​​de mest integrerede dele af luftrenser systemer, især med intelligente hjem.


Hvorfor vælge hele huset renseapparater

Air renseapparater bruges også i industrielle miljøer i forskellige ansøgninger til renrum. De kan også bruges i andre steder som medicinske indstillinger såsom hospitaler. Disse er installeret i forskellige HVAC-systemer til effektivt og bekvemt at rense luften.


Grunden til, at de er et godt valg, er det faktum, at de er meget praktisk og omkostningseffektiv.


De kommer til at forbedre luftkvaliteten hele hjem stille og automatisk, mens du bruger det allerede eksisterende blæser-system og HVAC kanalsystem.


Silent rengøringsmidler

ved at vælgeOlansi luftrenserefor hele huset, tingene bliver lettere. Når der anvendes filtrene ved siden af ​​den generelle conditioning enheden, vil ingen ekstra bevægelige dele til motorer og ventilatorer være påkrævet. Alt hvad der behøves er filtre og huset, hvor luften trækkes igennem.


Resultatet af anvendelse af de to sammen reduceres omkostningerne for hver kvadratfod af behandlet luft. Det koster meget mere at bruge individuelle rum luftrensere. At finde en luftrenser producent stand til at skabe det bedste hele huset luftrenser kan være en stor ting og spare en masse penge.


HVAC blæsere flytte store luftmængder gennem kanaler, hvilket skaber områder med lavt tryk, især på retursiden. Luften skal igennem den filtrerer hver gang blæseren er tændt. Dette betyder, at tvungen luftcirkulation træk med bolden i gradient fra værelser og vælger den lavtryksområde passerer gennem luftrenseren.


Hvad luftrensere gøre

Når den er installeret korrekt, kan Olansi luftrensere fjerne sporer, støvmideafføring, støv mide skæl, skimmelsporer, pollen, røg, skæl, og så videre. Med et sådant system på plads, allergi stærkt fjernet.

Kina Olansi luftrenser Producent (69)

Når der anvendes mikro filtre, kan det porcelæn luftrenser håndtere partikel filtrering. Det betyder, at andre ting som lugt fra madlavning, kæledyr eller andre lugt ikke kan elimineres. Flygtige kemikalier og giftige gasser har brug for en mere avanceret form for renser. Luftrenser producenter har gjort fremskridt for at skabe nogle af de mest funktionelle og pålidelige HEPA luftrensere og UVC luftrensere til at håndtere forskellige typer af pollutants.For mere omolansi hele huset luftrenser med HEPA-filter og UV-lystil brug i hjemmet, kan du besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.htmlfor mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik