Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Vegetabilsk frugtsterilisator renere vaskemaskine » Otte bedste top husstand mini ultralyd ozon frugt og grøntsager sterilisator desinfektion renere maskiner, der er miljøvenlige

Otte bedste top husstand mini ultralyd ozon frugt og grøntsager sterilisator desinfektion renere maskiner, der er miljøvenlige

Visninger:18     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-11-12      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Otte bedste top husstand mini ultralyd ozon frugt og grøntsager sterilisator desinfektion renere maskiner, der er miljøvenlige

Otte bedste top husstand mini ultralyd ozon frugt og grøntsager sterilisator desinfektion renere maskiner, der er miljøvenlige

Friske grøntsager og frugter er en god og sund måde at integrere mineraler, vitaminer, antioxidanter og fiber i din kost. Før du bruger friske grøntsager og frugter, har det altid været anbefalet at vaske grøntsagerne og frugterne grundigt med vand. Dette hjælper med at fjerne bakterier og nogle kemiske rester som pesticider på overfladerne af disse økologiske fødevarer.


Resterende kemikalier og pesticider kan være skadelige for den menneskelige hjerne og øge chancerne for at blive ramt af kræft og andre alvorlige sundhedsudfordringer.


I betragtning af pandemien (COVID-19) har der imidlertid været flere overskrifter, der cirkulerer og opmuntrer mere forbedrede og sundere metoder til at vaske friske økologiske fødevarer, før de spiser dem. Dette har gjort nogle mennesker til at spørge, om vandet er bare ikke nok til rensning og hvad der kunne være det bedsteFrugt og vegetabilsk renere maskinetil desinficering af friske grøntsager og frugter.

H5D3769AA03564D5C9B6F1964E34A738F2.

Denne artikel undersøger hver af de bedste frugt- og vegetabilske renere maskine, der er miljøvenlig og kan bruges til vask og sanitering af forskellige friske grøntsager og frugter, før du kan spise dem.


1. Sonic Soak Cleaner Machine

Sonic Soak Cleaner Machine, lavet af rustfrit stål, er den bedste frugt og vegetabilske renere maskine til dit hjem. Det holder din familie sikker ved brug af ultralydsteknologi for at fjerne rester og bakterier fra frugter og grøntsager med en frekvens på 50.000 ultralyd vibrationer pr. Sekund.


Det genererer modulerede ultralydbølger, der renser frugterne og grøntsagerne, da de rejser over vandet, der indeholder frugterne og grøntsagerne; fjernelse af enhver skadelig mikroskopisk organisme eller resterende kemikalier på overfladen af ​​disse økologiske fødevarer. Sonic Soak Cleaner Machine er en \"multi-funktionel ultralydsrenser \". Bare tænk på noget, der passer ind i en vask eller skål. Mad, smykker, køkkenudstyr, vaskeri osv.


Fordele:

• Miljøvenlig: Den bruger 40 gange mindre vand og 15 gange mindre energi (50W) sammenlignet med regelmæssige vaskemaskiner.

• Høj effektivitet: Det fjerner bakterier, bakterier og resterende kemikalier som pesticider på 99,9% - den mest effektive rengøringsanordning til rådighed.

• Letvægtet og bærbar: Den mest bærbare vask og rengøringsmaskine globalt. Rejse med det hvor som helst du vil have.

• Helt stille: Det renser effektivt med næsten ingen støj.

• Multi-purpose: Det kan også bruges til vaskeri, køkkenvarer, smykker, legetøj, personlige hygiejneartikler mv.


Ulempe:

• Du har brug for en beholder som en skål eller spand, der skal bruges.

Teknologi brugt: ultralydsteknologi

Dimension: 4.13 x 1.38 inches

Strømforbrug: 50W


2. O3 Pure Elite 50kt Frugt og Vegetabilsk Rengøringsmiddel

O3 Pure \"Elite \" 50ktFrugt og vegetabilsk renere maskineer blandt de mest teknologisk avancerede enheder (til vaskefrugter og grøntsager) på markedet. Det gør brug af ozon (O3) bobler til desinficere og sanitere frugt og grøntsager. Det giver dig den tilfredshed, der følger med at spise sunde og friske vinsmagning grøntsager og frugter, kød, skaldyr og fjerkræ.


Denne enhed har en indbygget timer, ozonboble diffuserplade, der spænder ozonboblerne inde i skålen, en rist (suspenderet) for at holde frugterne og grøntsagerne under vandets overflade, og ozonboble neutralizer fjerner ozon fra atmosfæren efter bobling gennem vand.


Fordele:

• Fødevare smag: Gendanner smag og smag til mad

• friskhed: bevarer friskheden af ​​økologiske fødevarer

• Miljøvenlig: Den forbruger lav mængde energi, brugervenligt og sparer tid.

• Udseende: Dens design er næsten tiltalende

• Effektivitet: Det fjerner skadelige kemiske rester og pesticider på overflader af frugter og grøntsager

• Garanti: 1 års producentens garanti


Ulempe:

Det kan være støjende, når det bruges

Teknologi brugt: ozon teknologi

Dimension: 14,5 x 12,5 x 13 inches

Strømforbrug: 10W


3. Prestige frugt og vegetabilsk rengøringsmiddel (ozonizer) -poz 1.0

Dette er også en af ​​de bedste frugt- og vegetabilske rengøringsmaskine, der opererer ved hjælp af ozon desinfektionsteknologi. Det renser og deoderer også dine frugter og grøntsager, der holder disse økologiske fødevarer velsmagende og frisk.


Det er nemt at bruge og har en timerfunktion (10-30 minutter), der gør det muligt at betjene enheden med bekvemmelighed. Det kan også bruges til at sanitere kød og andre havfødevarer.


Fordele:

• Effektivitet: Med ozon desinfektionsteknologi fjerner den resterende kemikalier og pesticider på overfladerne af økologiske fødevarer-frugter og grøntsager-uden tab af næringsværdi. Det genererer også en høj elektrisk spænding, der ødelægger skadelige bakterier, vira, svampe og andre skadelige mikroorganismer.

• Miljøvenlig: Den forbruger mindre energi, nem at bruge og kræver nulvedligeholdelse.

• Timerfunktioner: Det tillader dig (10-30 minutter) at forudindstille driftstiden for enheden til din bekvemmelighed.

• Friskhed: Det holder økologiske fødevarer rene og friske ved at genoprette smag og smag af økologiske fødevarer og eliminere lugt fra dem.

• Vedligeholdelse: Denne enhed har ingen brugbare eller udskiftelige dele.

• Garanti: 1 års producentens garanti

Teknologi brugt: ozon desinfektionsteknologi

Dimension: 11 x 7 x 4,7 tommer

Strømforbrug: 10W


Ulempe:

Det kan generere støj under brug.


4. Cirsum Ultrasonic Fruit and Vegetable Cleaner Machine

Cirsum.Ultrasonic Fruit and Vegetable Cleaner MachineBruger ultralydsrensningsprocessen af ​​dannelse af bobler i en flydende væske (vand) kaldet \"kavitationseffekt \" for effektivt at fjerne kemiske og pesticidrester fra overfladerne af grøntsager og frugter. Det har et smukt design og et berøringsskærmskontrolpanel med fire knapper til forskellige funktioner: grøntsager og frugter, servise, tøj og smykker.


Fordele:

• Effektivitet: Det renser effektivt at fjerne næsten enhver skadelig mikroorganisme og kost på et lille niveau ved hjælp af ultralydbølger

• Ultra-bærbar: Meget praktisk til regelmæssige rejsende

• Elegant design: Smukt design med berøringsskærmskontrolpanel

• Miljøvenlig: Den bruger mindre energi i forhold til andre vaskemidler

• Støjløst: Det er helt stille, når det er i brug.


Ulempe:

• Berøringsskærmpanelet kan gå dårligt

• Forbruger mere strøm i forhold til Sonic Soak Cleaner Machine


Teknologi brugt: ultralydsteknologi

Dimension: 7.4 x 4,1 x 3,5 tommer

Strømforbrug: 60W


5. Kent ozon frugt og vegetabilsk renere maskine

Denne enhed bruger ozon teknologi til at sanisere frugt og grøntsager. Det producerer 200 milligram ozon i timen, derfor kan du effektivt desinficere dine økologiske fødevarer mellem 15-30 minutter. Altair er dyrt, dets effektivitet og kompakte design supplerer dets omkostninger.


Fordele:

• Effektivitet: Det renser din økologiske mad effektivt

• Design: Kompakt design, der sparer et mellemrum, hvor det er monteret

• Støjniveau: Det genererer lidt eller ingen støj

• Miljøvenlig: Den bruger mindre energi i forhold til Cirsum Ultrasonic Cleaner Machine


Ulempe:

• I forhold til Prestige og Sonic Soak Cleaner maskiner forbruger den mere energi


Teknologi brugt: ozon teknologi

Dimension: 10.2 x 5,7 x 5,9 tommer

Strømforbrug: 13w


6. Tiens Frugt & Vegetabilsk Rengøringsmiddel

De produkter, vi almindeligvis spiser, såsom grøntsager og frugter, ris, kød og skaldyr, kan være stærkt forurenet med pesticaer, gødning og andre skadelige stoffer. Selv om de på kort sigt ikke vil bringe nogen fornuftige symptomer, kan disse stoffer på lang sigt svække vores immunsystem, beskadige vores sundhed og endda den næste generation. Nyindrettet hus kan være fyldt op med formaldehyd og andre skadelige gasser. Køkken og aftensmad, børnefoder og legetøj kan være alle avlsbakterier.

Vender imod disse skader, der har et sundt og sikkert liv, har bundet mere af en bekymring for os.


Fordele:

• Dræber bakterier og eliminerer pesticider, der er på grøntsager, frugter og kød; Forbedrer deres kvalitet og smag, udvider fødevarens friskhed.

• renser og oxygenater vand og derved gør det bedre absorberbart til kroppen; Badning i ozoneret vand hjælper med at lindre hudforhold som svampeinfektioner

• renser og desinficerer luft fra bakterier, svampe og mider; Steriliserer retter, flasker, håndklæder og tøj.

• Eliminerer (ikke kun masker!) Økologiske og uorganiske lugte, herunder cigaretrøg, ild og dyrelugt.


7. Daewoo Frugt og Vegetabilsk Vaskemaskine

Posco Daewoo Corporation, tidligere kendt som Daewoo International Corporation, er ejeren af ​​\"Daewoo \" varemærket i mere end 160 lande verden over. Siden Daewoo etableret i 1974 har vi registreret over 3.500 patenter over hele verden og har aktivt at betjene vores kunder med ikke kun et berømt mærke, men også med topkvalitet og nyskabede produkter.

Korea Daewoo Frugt og Vegetabilske Vægmonteret Vaskemaskine Husholdning Vægmonteret Vaskemaskine Automatisk Frugt og Food Rensning Maskin


Produktegenskaber:

Dybt fjern pesticidrester, hurtigt nedbrydes hormoner og effektiv sterilisering

Funktioner:

1. Ubegrænset containerdræbende oplevelse

2. Global Hydroxylrensningsteknologi

3. Multi-Function Full Touch Drift

4. Ingen grænse for ingredienser, fuld dækning for at dræbe

5. Bærbar, aftagelig, mobil struktur

6. Intim seks-time timing funktion


8. Donlim Wireless Capsule Frugt og Vegetabilsk Rengøringsmaskine

Donlim er kerne mærke af Xinbao Holding i ind-og udland. For Kina hjemmemarked bruger Donlim e-handelskanalen som Taobao, Jingdong og SURE til at udvikle brandvirksomheden. For off-line marked, tv -Shopping, gaveforfremmelse, tehandel og terminalmarked er de største distributionskanaler til at udvide \"Donlim \".

Donlim Capsule Frugt og Vegetabilsk Vaskemaskine er meget varmt salg i det internationale marked.Dongling CapsuleFrugt og vegetabilsk vaskemaskineBrug sterilisering ingredienser purifier.


Fordele.

• 360 ° turbine spray design. De fremadgående og omvendte rotationer genererer eddy-strømme og derefter udfører et komplet udvalg af rengøring.

• Patenteret intelligent dual-core Vibrator Effektiv køreteknologi, 5 minutter til at rense vand, mere energieffektiv og hurtig.

• Indbygget iltgenerator. Ultralyd højtryk mikrospray flow, effektiv, sund pesticid nedbrydning, fjernelse af bakterier.

• Multi-funktion ozonrenser. Det fjerner ikke kun pesticidrester, men renser også vand, renser kød og skaldyr og desinficerer bordservice.

• Let at betjene. Nemt håndtere alle størrelser af frugt, grøntsager og kød, mad og en række bestik.

H0D3938D9C4274E58AB0D1C46E850D23CA.

Konklusion.

I betragtning af hvor vigtigt det er at forblive sundt ved at forbruge fødevarer, der er rene og kimfrie, ved hjælp af den bedste frugt- og vegetabilske rengøringsmaskine, der er miljøvenlige for at desinficere frugterne og grøntsagerne, vi spiser, er kritiske. Ligesom de renere maskiner, der er opført i denne artikel, skal enheden være i stand til at holde den ønskede mængde vand og forbruge mindre energi sammenlignet med andre rensemidler. For mere om bedste topHusholdnings mini ultralyd ozon frugt og grøntsager sterilisator desinfektion renere maskinerDet er miljøvenlige, du kan besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik