Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Ting at gøre for at sikre Kina HEPA Air Purifier spiller sin rolle

Ting at gøre for at sikre Kina HEPA Air Purifier spiller sin rolle

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-06-09      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Ting at gøre for at sikre Kina HEPA Air Purifier spiller sin rolle

Ting at gøre for at sikre Kina HEPA Air Purifier spiller sin rolle

Olansi Air Purifierser designet til at dræbe og filtrere forurenende stoffer, der er til stede i luften og forbedre miljøets renlighed. Brug af luftrensere sikrer korrekt lang levetid og service på luftrenserens side. Det sikrer også den bedste rensningseffekt med hensyn til indendørs luften.

Kina Olansi Air Purifier Producent (67)

Der er ting, der kan gøres for at sikre, at China Air Purifier købt spiller sin rolle til de højest mulige grænser.

1. Forstå den nuværende miljøforurening

Det er vigtigt at købe en renser baseret på den slags luftforurening, der er til stede. PM2.5 Parrenseren er for eksempel et godt valg, når indvalgsmiljøforurening er meget alvorlig. Dette hjælper med at sikre, at den bedste effekt opnås. Når den atmosfæriske luft er god, kan luftrenseren ikke være nødvendig i et stykke tid. Nogle gange kan Kina luftrensere bruges hånd i hånd med befugtere for den bedste effekt.

2. Rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtigt at opretholde og rense renseren i god tid. Dette kan gøres ved at installere en elektrostatisk absorptionsrenser, der har et rengøringssignal lys. Hvis kontakten fortsætter, er det en indikation på, at støvopsamling er fuld og har brug for rengøring.

3. Høj effektivitet

Det er altid tilrådeligt, at du vælgerHEPA Air Purifiers.der har en effektiv filtreringsfunktion. Når China Air Purifier har en indikator, tjener den bedre bedre. Kontrol af udskiftningsindikatoren gør det muligt at vide, hvornår filteret skal udskiftes eller rengøres. Når Olansi Air Purifier ikke har en indikator, kan maskinen tændes for at håndtere forureningen af ​​det pågældende element.


Rensningseffekten af ​​luftrenseren er noget, der skal undersøges. Det er vigtigt at kende den slags luftrensningseffekt, som en luftrenser har. Når rensningseffekten er reduceret signifikant, eller en ejendommelig lugt frigives, når purfieren tændes, skal filteret rengøres eller udskiftes.

1. Sikkerhed

Dette er en anden kritisk ting at overveje. Ved anvendelse af elektrostatiske absorptionsrensere bør direkte kontakt undgås, især med børn. Dette skyldes, at det har høj spænding, og undgå kontakt vil forhindre chok. Høj effektivitetsfiltre og aktiverede carbonfiltre skal være så langt væk fra brandkilder som muligt. Dette hjælper med at forhindre brande.

2. Placering

Det er vigtigt for Home Air Purifier at være placeret på det rigtige sted. Det bør ikke være imod møbler eller væg. Hvis det er muligt, skal den negative ion-luftrensere være midt i huset. Det kan placeres en en målerafstand fra væggen. Luftrenseren bør heller ikke være tæt på menneskekroppen. Dette skyldes, at det indeholder skadelige gasser omkring det. Hvis rensningen er til røgrøg, kan den placeres inden for rygerens nærhed.

3. Undgå ventilerede værelser

Det er ikke ideelt at brugeHome Air Purifier.I værelser med åbne vinduer eller ventilationsformål. Hvis vinduerne åbnes for ventilation, skal der tages hensyn til udendørs forurening.

Kina Olansi Air Purifier Producent (61)

Olansi Air Purifiers kan tjene alle de formål, de er beregnet til og give den rene luft.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik