Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Usynlige grunde til at gennemføre luftkvalitetstest og ved hjælp af Olansi-luftrensere til at eliminere forurenende stoffer

Usynlige grunde til at gennemføre luftkvalitetstest og ved hjælp af Olansi-luftrensere til at eliminere forurenende stoffer

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-12-07      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Usynlige grunde til at gennemføre luftkvalitetstest og ved hjælp af Olansi-luftrensere til at eliminere forurenende stoffer

Usynlige grunde til at gennemføre luftkvalitetstest og ved hjælp af Olansi-luftrensere til at eliminere forurenende stoffer

Luftkvalitetstest er den eneste måde at kende den sande kvalitet af luften i hjemmet. NogleluftrensereKom med kvalitetsmonitorer. Disse er sikre, og de hjælper husejere med at forstå luften, de indånder i stedet for at gøre antagelser baseret på den slags lugt et hjem har.

Olansi China Air Purifier Factory (5)

Der er så mange gode grunde til, at overvågning af luftkvaliteten skal udføres. Luft kan ikke ses, og derfor kan dens kvalitet ikke let fastslås. Der er farlige forurenende stoffer, der ikke lugter, men deres virkninger på sundheden er meget alvorlige.


Årsager til testning

1. VOCS eller flygtige organiske forbindelser

Disse er farlige forbindelser, der kan findes i hjem. Forbindelserne er almindelige, efter at en væg er blevet malet, nye tæpper installeret eller nye ting tilføjet i hjemmet, og der er underlige lugte.

Nye møbler kan have dårlige virkninger på lungerne. VOCS går normalt væk med tiden, men der er ingen af ​​afgørende betydning, hvor længe der kan tage, og når det er sikkert. En luftkvalitetstest kan hjælpe. Kræftfremkaldende formaldehyd sker for at være farligste, og det er til stede i mange komponenter som brændt mad, stof, gasser, tobaksrøg og træ. Eksponering for det samme i lang tid fører til sundhedsmæssige problemer.

2. Kulmonoxid

Denne gas er usynlig og lugtfri, og det dræber så mange mennesker over hele verden hvert år. Dette er en sand kendsgerning selv i udviklede lande. Kulmonoxid kommer som følge af en åben ild, der kunne være inden for et forseglet rum. Kulmonoxid resulterer fra brænding af ilt, og den frigives i luften, når der er åbne brande. Når niveauet af denne gas stiger, kan det være meget dødeligt. Denne gas er en stille morder, fordi den inducerer søvn, hvilket resulterer i døden, hvis offeret ikke får ilt hurtigt. En CO2-monoxidmonitor kan tilbyde en udsættelse i en sådan situation.

3. Asbest.

Dette materiale er ikke sikkert. Der er dog nogle gamle huse, der stadig har materialerne, og de kan være sundhedsfarlige. Asbestfibre kan forårsage sundhedsmæssige problemer som kræft. Dette er grunden til, at asbest ikke bruges i moderne hjem. Airborne Asbestos er et alvorligt sundhedsproblem, og en luftdetektor kan identificere dens tilstedeværelse.


Andre usynlige grunde til, at luftprøvning skal udføres, omfatter:

• Radon Gas.

• Mold Spores.

• Pesticider

Det bedsteOlansi Air Purifier.kan hjælpe med at tackle de fleste problemer. Det er vigtigt at identificere problemet ved hånden, før du får den passende China Air Purifier. Olansi gør rensemidler som UVC-luftrensere og HEPA-luftrensere blandt andre muligheder. Dette er en luftrenserproducent, der har været på markedet i over et årti nu.

Olansi Air Purifier Leverandører (17)

En luftrenserfabrik bør skabe enheder, der kan håndtere den slags forurening, der er til stede i luften. Ved at teste luften bliver denne identifikation meget lettere, det gør det muligt for en person at vælge en enhed, der matcher deres behov og opretholder luftkvaliteten på alle tidspunkter. For mere om usynlige grunde til at gennemføre luftkvalitetstests og ved hjælp af Olansi Air Purifiers at eliminere forurenende stoffer, du kan besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik