Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Vælge mellem en værelse luftrenser og en hel hus luftrenser med UV-lys

Vælge mellem en værelse luftrenser og en hel hus luftrenser med UV-lys

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-07-09      Oprindelse:Websted

Vælge mellem en værelse luftrenser og en hel hus luftrenser med UV-lys

Vælge mellem en værelse luftrenser og en hel hus luftrenser med UV-lys

PlukningChina Air Purifiers.kan være lidt forvirrende på grund af den brede sort, der for øjeblikket oversvømmer markedet. Imidlertid kan Olansi have store fordele, da virksomheden har været i virksomheden i næsten et årti nu, der tilbyder løsninger til boliger over hele verden. Der er rumrensere og hele husets rensemidler.

Kina Olansi Air Purifier Producent (68)

Room purifiers.

Disse er de mest almindelige luftrensere, der er tilgængelige på markedet og findes almindeligvis i forskellige elektroniske butikker over hele verden. Normalt er de fritstående gadgets, der måske ikke har brug for professionel installation. Disse har forskellige processer, der kan bruges til at håndtere luftforurening inden for en given radius i et rum.


Der er tilfælde, hvor luftkvaliteten kan påvirke søvn. Hvis man har et sådant problem, bør de overveje at placere en værelse luftrenser inden for soveværelset. I mange tilfælde er værelse luftrensere let bærbare og kan flyttes fra et rum til det næste, hvilket er ret praktisk.


Pros.

• De er bærbare

• De behøver ikke et HAVC-system til at fungere godt

• Ingen professionel installation nødvendig i de fleste tilfælde

• Har tendens til at være billigere i forhold til hele husets muligheder


Ulemper

• Kan producere lugte

• Må ikke fungere godt i indstillingerne for lavere hastighed

• De er støjende, især ved højere hastighedsindstillinger

• Kan tage plads i et værelse


Hele Hus Home Air Purifiers

I de fleste tilfælde er systemerne hooked til HAVC-systemer med kanaler og fans, der trækker i luften i enheden. I mange tilfælde installeres systemerne på HAVC-kanalen. Kompleksiteten og prisen på disse rensemidler varierer. De kan involvere billige filtre, som kan håndteres uden fagfolk; Der er også standardfiltre eller dyre systemer, der har brug for en professionel til at håndtere installationen. Sidstnævnte kan koste en hel del kontanter. De fritstående selvdrevne er ret dyre, og de opererer uden at have brug for HAVC-systemet.


Pros.

• De er placeret ideelt, fordi kanalen er en førsteklasses kilde til forskellige luftforurenende stoffer

• De tager ikke meget plads i opholdsstuen

• De er mere støjsvagt i forhold til enkeltrumsindstillinger


Ulemper

• Må ikke fungere, når HVAC er slukket, medmindre de er uafhængige af det

• Normalt kræver tvangsystemer

• De målretter ikke på bestemte værelser, men tilbyder snarere samme rensning til alle værelser

• De er ret dyre fleste gange


Ved at forstå den slags behov for så vidt angår forurening, bliver det lettere at vælge den rigtige slags system, der har installeret. En af de ting, der skal finde ud af, er, om der er værelser, der har mere forurening end andre. I s sådan en sag En enkeltværelse purifier kan være den bedste mulighed, da det kan efterlades inden for det pågældende rum til mere personlig luftrensning. Hvis det er en generel ting, og en allerede har et HVAC-system på plads, kan hele huset være den bedste vej at gå.

Kina Olansi Air Purifier Producent (38)

Vælg forskellige typer luftrensere som HEPA-luftrensere ellerPM2.5 luftrenserFra det brede udvalg af Olansi Air Renrifiers tilgængelige på markedet i dag. For mere om

En værelse luftrenser og en hel hus luft renser med UV-lys, du kan besøge Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/air-purifier.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik