Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Det globale behov for Olansi Air Purifier til dit hjem

Det globale behov for Olansi Air Purifier til dit hjem

Visninger:1     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-05-25      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Det globale behov for Olansi Air Purifier til dit hjem

Det globale behov for Olansi Air Purifier til dit hjem

Rensning bliver meget vigtig i denne nuværende verden, vi lever i. De energieffektive døre og vinduer kan være med til at holde forurenende stoffer i bugt. Men de fanger også i mange ting indeni. Det er blevet bemærket, at forurenende stoffer er stærkt koncentreret indendørs end udendørs, sandsynligvis på grund af det lukkede rum.


Forurenende stoffer kan komme fra mange ting, herunder tobaksrøg, madlavning, brændende træ, rengøringsprodukter gasser, byggematerialer, støber støvmider, kæledyr dander osv. Alle disse forurenende stoffer fører til et indendørs miljø, der ikke er sundt. Alle har været vidne til brande, sygdomme som SARS og COVID-19. Wildfires forurener miljøet, mens sidstnævnte er vira, der kan overføres gennem luften, vi trækker vejret.

Kina Olansi Air Purifier Producent (77)

Få AN.Olansi Air Purifier.Er derfor en velkommen idé. Der er fine partikler, der findes i røg og støv. Disse har normalt en diameter omkring 10 mikrometer. Det er en stor bekymring i den forstand, at de kan gå meget dybt i lungerne. Når disse partikler er indåndet i nogen tid, kan de forværre lungerne, hvilket fører til astmaangreb, især hos mennesker med hjertesygdomme. At blive udsat for meget høje niveauer af disse partikler er tæt forbundet med for tidlig død, reduceret lungefunktion og bronkitis.


Nogle flygtige organiske forbindelser, såsom formaldehyd, kommer ind i luften fra rengøringsprodukter, maling og klæbemidler. Disse kan irritere øjnene, halsen eller næsen. De kan også forårsage hovedpine og kvalme. I ekstreme situationer kan de forårsage skade på nervesystemet, nyrerne og leveren. Gasser som radon kan forårsage lungekræft, og undertiden kan indånder dem være fatale.


For at afværge virkningerne af alle disse forurenende stoffer, er det klogt at investere i den bedste hjemme-luftrenser for at tage sig af miljøet i huset. Det er vigtigt at evaluere behovet ved hånden, lav sammenligninger og vælg den bedste renser relateret til din nuværende situation.


China Air Purifiers.er en fantastisk måde at fjerne urenheder fra luften. Mens du fjerner alle kilder til forurening og ventilation af indendørs rum er en fantastisk måde at håndtere de urenheder, kan udendørs forurenende stoffer komme ind i hele huset.


Ved ventilation af hjemmet er ikke tilstrækkeligt til at håndtere rensning, kan du få en UVC-luftrenser, der kan hjælpe. Der er hjemme-luftrensere, der er designet til at filtrere luften i enkeltværelser. Disse er designet på en måde, der hjælper med at reducere indendørs forurening. Maskinerne har forskellige grænser, og det afhænger af, hvad man vælger.


Der er luftrensere, der er gode til at filtrere pollen, røg og støv.HEPA Air Purifiers.reducere partikler med over 50 procent. I mange tilfælde kan filtrene også håndtere omkring 30 procent af grove partikler som støv.

Kina Olansi Air Purifier Producent (31)

Fordelene ved luftrensere er tydelige i overensstemmelse med de forskellige undersøgelser, der er udført over tid. At få Olansi Air Purifiers betyder at få produkter af høj kvalitet. Dette firma har været på markedet i næsten ti år og nu, og de tilbyder de højeste standarder i deres filtre.


Virksomheden har stor ekspertise iluftrenserområde, og de tilbyder de mest innovative og brugervenlige designs.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik