Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Forbedring af indendørs luftkvalitet med H14 HEPA filter luftrenser og om hjemme-luftrensere arbejder

Forbedring af indendørs luftkvalitet med H14 HEPA filter luftrenser og om hjemme-luftrensere arbejder

Visninger:6     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-08-18      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Forbedring af indendørs luftkvalitet med H14 HEPA filter luftrenser og om hjemme-luftrensere arbejder

Forbedring af indendørs luftkvalitet med H14 HEPA filter luftrenser og om hjemme-luftrensere arbejder

Uanset hvilken type luftrenser, der er valgt til hjemmet, er regelmæssig vedligeholdelse vigtig. Uanset om det er H14 HEPA filter luftrensere, UVC luftrensere, PM2.5 luftrensere, negative ion-luftrensere, ellerDesktop Air Purifiers., Der er forskellige ting, der skal gøres for at sikre, at det forbliver i den bedst mulige arbejdstilstand.


Der er nogle hjemme-luftrensere, der har permanente filtre eller udskiftelige filtre. Men andre bærer en kombination af de to filtre, og de skal opretholde regelmæssigt. Dette sikrer, at Home Air Purifier forbliver i den bedste arbejdstilstand til enhver tid.

Olansi Air Purifier Leverandør (16)

Forbedring af luftkvaliteten

Uanset om husstanden har luftrensere eller ej, er det vigtigt at anvende forskellige metoder, der forbedrer luftkvaliteten. Man har brug for at:

• Vakuum regelmæssigt: De fleste luftrensere kan ikke håndtere store allergener. Dette omfatter kæledyr og støvmider. Disse bosætter sig på tæpper og møbler, medmindre de omfordeles i luften, når de forstyrres. Nogle støvsugere er HEPA-certificeret og kan bruges på møbler og gulve til grundig rengøring.

• Installer udstødningsfans inden for køkkenområderne. Dette er en fantastisk måde at eliminere forskellige lugte og røg på. Disse fans skal introduceres i vaskerum og badeværelser.

• Røg ikke indendørs. Dette reducerer røgforurening. Man behøver at undgå træbrande og brændende stearinlys indendørs også. At gøre dette eliminerer mange forurenende stoffer i boliger.

• Ventilation: Dette indebærer at åbne døre og vinduer, når luften er flot og ren. Når udendørsluften er tør og ren, kan den forbedre indendørs luftkvalitet betydeligt. Når allergier som pollen er et problem, hjælper det med at køre klimaanlægget eller bruge det tvungen luftkølesystem sammen med luftfiltre til at håndtere problemet.

• Reducer kemisk brug: Det er vigtigt at reducere kemisk brug, især tungrensende kemiske produkter. Undgå at lagre ting som insekticider, lim og maling i eller i nærheden af ​​boligkvarterer.


Gør renserearbejdere

Home Air Purifiers.Gør gode løfter, og det er det, der lokker bruger til at købe dem. Disse er apparater designet til at rengøre luften i hjemmet og eliminere forskellige urenheder som kæledyr dander, støv, røg og lugt. Indendørs luft kan have forskellige niveauer af forurenende stoffer. Til tider kan dette være højere, som det er tilfældet udendørs. Når en naturkatastrofe hits eller et område har høje niveauer af forurening, kan nogle hjemluftrensere være meget hjælpsomme med at rydde luften effektivt.

Når forurening er udenfor, er der ikke meget at være bekymret for, fordi sådanne spredes med tiden. Det er muligt at have astmasymptomer eller bihulebetændelse og allergier. Hoster og forkølelse er fælles med udendørs forurening. Det er muligt at få hovedpine også især hvis der er tæt røg. I sådanne tilfælde kan personer med COPD og astma have flere konsekvenser end sunde.

Olansi Air Purifier Leverandør (17)

Ved at vælgeBedste China Air Purifiers, bliver det muligt at neutralisere forskellige trusler i indendørs aktiviteter og luftforurening. Olansi Luftrensere tilfældigvis er nogle af de bedste hjemluftrensere, der er tilgængelige på markedet i dag. For mere om H14 HEPA filter luftrenser, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansipl.com/For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik