Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Forståelse H14 sande HEPA luftrensere og hvorfor de er gode til hjemmet luftrensning

Forståelse H14 sande HEPA luftrensere og hvorfor de er gode til hjemmet luftrensning

Visninger:1     Forfatter:Kina luftrenser Producent     Publiceringstid: 2022-01-24      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Forståelse H14 sande HEPA luftrensere og hvorfor de er gode til hjemmet luftrensning

Forståelse H14 sande HEPA luftrensere og hvorfor de er gode til hjemmet luftrensning

H14 sandt HEPA-filtre er det bedste for luft filtrering, og det er den mest avancerede teknologi til rådighed i dag. Ægte HEPA-filtre kan gøre en stor forskel i hjemmet, og de kan rense luften i en fantastisk måde.


HEPA-filtre er meget populære i enheder såsomluftrensere. De anvendes til at sikre det højest oprensning niveau er opnået. De kan også anvendes i forskellige værktøjer, som er nødvendigt luft, der skal filtreres eller dem, filter luft.

Olansi luftrenser forhandler (3)

Betydning af HEPA

HEPA er en forkortelse for højeffektiv partikelformet luft. Denne form for luftfilter opretholder de bedste effektivitetsstandarder så vidt filtrering er berørt. Det hjælper at være opmærksom på, at der er så mange luftrenser producenter at label produkter som HEPA. Men der er en stor forskel med produkter mærket som HEPA stil, HEPA-type, HEPA lignende, eller blot HEPA. En anden fælles ting er den 99percent HEPA etiket. Nogle producenter sigt deres filtre som HEPA, men de er ikke blevet testet.


At vælge en god porcelæn luftrenser selskab er den eneste måde, man kan ende op med den bedste enhed i slutningen af ​​dagen. Mærker som Olansi brug Ægte HEPA-filtre, og det er hvad gør dem så overlegen. Ikke alle luftrenser fabrikker lave den bedste kvalitet udstyr.


Oprindelse

HEPA-filtre blev først brugt under Anden Verdenskrig af tyskerne. Filtrene blev brugt i tyske gasmasker, og masseproduktion af den samme begyndte senere. Ægte HEPA-filtre er blevet brugt til at håndtere radioaktive materialer før registrering og kommercialisering af det samme.


Hvordan de virker

HEPA-filtre arbejde ved at opfange alle mulige partikler, der kommer i filtrering enheder. Mange af de enheder bruger fans til at suge i luften og derefter filtrere det, før den frigives. Når partiklerne kommer ind i systemet, filteret fanger dem og forhindrer dem i at komme tilbage i luften. De bedste filtre kan fange de fleste af de luftbårne partikler op til en størrelse på 0,3 mikron.


Partikler fanget på forskellige måder, når de kommer ind i enHEPA luftrenser. Disse omfatter direkte indflydelse. Det er her partiklerne simpelthen ramte filteret, og de holder der.

Kina Olansi luftrenser Producent (76)

Den anden måde er sigtning. Dette sker, når en partikel sker for at være en smule større end de huller på filteret, og de går i stå. Aflytning er den anden vej, hvor små partikler kan passere gennem et filter, men derefter går i stå på side.


Diffusion er den anden måde, at små partikler sidder fast. Nogle partikler er ultrafine og lys. Disse bevæger sig meget hurtigt, men når de kommer til purifier, sidder de fast.


Kina luftrensere kommer i alle former og størrelser. Olansi har skabt nogle af de bedste rensemidler i over et årti. Olansi luftrensere er blevet testet og forsøgt i forskellige indstillinger, og de arbejder ganske godt. Air Purifier Factory bruger den nyeste teknologi til at skabe nogle af de mest funktionelle og pålidelige effektive rensemidler, der er tilgængelige på markedet. For mere omH14 True HEPA LuftrensereOg hvorfor de er gode til hjemme-luftrensning, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/For mere info.


Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik