Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Air Purifier Factory. » Hvad er den bedste HEPA UVC-luftrenser i Indien for Covid-19 i 2021 og 2022?

Hvad er den bedste HEPA UVC-luftrenser i Indien for Covid-19 i 2021 og 2022?

Visninger:0     Forfatter:Kina Air Purifier Producent     Publiceringstid: 2021-08-07      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Hvad er den bedste HEPA UVC-luftrenser i Indien for Covid-19 i 2021 og 2022?

Hvad er den bedste HEPA UVC-luftrenser i Indien for Covid-19 i 2021 og 2022?

I betragtning af de stigende tilfælde af COVID-19 infektion i Indien begynder mange mennesker at tænke på muligheden for at rense luften i deres hjem og kontorer. Dette er en af ​​grundene til, at efterspørgslen efter luftrensere har steget meget højt i de seneste måneder. Selvom A.China Air Purifier.Er ikke svaret på COVID-19, det vil hjælpe med at sikre, at du lever sundt. Forestil dig muligheden eller virkeligheden af ​​ikke at skulle håndtere støv eller røg i et rum. Dette er, hvad en China Air Purifier kan tilbyde dig i dag.


Efter at have set fordelene ved en luftrenser, er der ingen tvivl om, at du har travlt med at købe en i dag. Sandheden er, at mange af dem ikke kan opfylde dine behov. Du skal beskæftige dig med en pålidelig og betroet luftrenserproducent, før sådanne kan ske. At have en antagelse om, at alting kan arbejde for dig, vil kun føre til spild af penge og tid.

Kina Olansi Air Purifier Producent (48)

Her er den bedste ting at gøre

Har du lyst til, hvad er den bedste luftrenserproducent i Indien? Der er ikke behov for, at denne artikel vil være til formål at hjælpe dig ud i dag. Dens mål er at optage nogle af de bedste luftrensende enheder i Indien i 2021. Sørg for at læse detaljerne fra begyndelsen til slutningen for at vælge den, der er perfekt til dit rum.


Coway AP-1009

Coway er et firma med enAir Purifier Factory i Korea. Det har altid været kendt for fremstilling af nogle af de bedste luftrensere. Dens coway AP-1009 er et typisk eksempel på sådan. Tænker du på, hvordan du slippe af med farlige og skadelige partikler fra dit rum? I så fald er der ingen tvivl om, at denne luftrensningsenhed vil vise sig at være den bedste.


Denne luftrenser leverandør overtræk, når det kommer til at opfylde forventningerne. For eksempel har dens luftrenser 3Stages rensning - forfilter, aktivt kul og HEPA-filter. Det har 4Speed-indstillinger, der gør det muligt at bestemme, hvordan dit rum kan rengøres. Nedenfor er nogle af dens specifikationer:


• 38watts er dens strømforbrugskapacitet

• Dens støjgenerering er mellem 22 - 49dB

• Dets kulfilter har en levetid på 8500 timer

• Dens HEPA-filter har en levetid på 8500 timer

• Rengør luftleveringshastigheden på 305m2

• Og andre

MI Air Purifier 2S

Mi Air Purifier 2S er en pålidelig China Air Purifier, der kan sikre, at din luft er ren. Med denne enhed behøver du ikke at gætte om luftkvaliteten i dit rum. Dette skyldes dens sensor, der registrerer, om din luft er ren eller ej. Det kommer med nogle smarte funktioner, der vil gøre livet mere behageligt for dig. For eksempel kan den bruges sammen med din smartphone. Det har også voice-assistent-teknologi aktiveret. Et af de mest imponerende aspekter ved denne indretning er dens evne til at have PM-partikler (0,3) filtreret.


Dette er enheden er yderst økonomisk og perfekt, når du har meget lavt budget. Der er ikke behov for at være bekymret, da det kan få arbejdet udført uden kompromis. Nogle af dets specifikationer er:


• 29watts strømforbrug

• HEPA-filter kan vare i 6months

• Det har 3Stages filtrering

• Det har en CADR eller omkring 310m2

• Det kan rengøre et mellemrum på 398sqft

• Og mere

Honeywell Air Touch I8

Dette er en anden pålidelig og betroetAir Purifier Leverandørat du kan protestere i Indien. Dens luftrensende enheder har formået at få masser af popularitet i Indien gennem årene. Det er en meget effektiv indretning i fjernelse af vira og bakterier. Bemærk venligst, at det også kan slippe af med VOC, formaldehyd og dårlig lugt. Sådan er blevet muliggjort via sit Hisiv Filter. Det overvåger ikke kun luftkvaliteten i dit rum. Det kan også hjælpe med at vise sådan. Dette vil gøre det muligt for dig at vide, hvornår rengøring er påkrævet. Med sit 3D-design vil luften strømme til alle områder af dit værelse.


Nedenfor er nogle af dens specifikationer / funktioner

• Dens HEPA-filter kan vare op til 3000 timer

• Dens strømforbrugshastighed er omkring 42watts

• Dens filtre er Hisiv Filter, HEPA Filter og Forfilter

• Dens støjgenerering er 38dB og 63dB (minimum og maksimum)

• Og mere


Atlanta Healthcare 350.

Dette er ikke et China Air Purifier Company. I stedet er det et firma, der har en luftrenserfabrik i Indien. De fleste enheder til rengøring af luft, som du vil komme på tværs, har normalt 3stages luftrensning. Denne luftrenser leverandør har imidlertid integreret omkring 7stages i sit produkt. Disse er forfilter, antibakterielt filter, HEPA filter, aktivt kul, foto katalysatorfilter, ultraviolet, ionizer.

Kina Olansi Air Purifier Producent (15)

I betragtning af alle disse kan du nemt fortælle det herAir Purifier Producent.er ægte og pålidelig. Med dem er du garanteret, at enhver skadelig partikel vil blive slettet af fra dit rum i dag. Nogle af dets andre funktioner er angivet nedenfor:


• Det fremstilles i Indien

• CADR-sats på 170m2

• Dens støjgenerering er 35dB og 45DB

• Dens strømforbrugskapacitet er 43watts

• 7stages filtreringsprocesser

• Og mere


Olansi Air Purifier.

Det betyder ikke rigtig noget modellen af ​​Olansi Air Purifier, du har besluttet at købe. Dette skyldes, at alle dem kommer med avancerede funktioner til at rengøre dit rum perfekt. Med AN.Olansi Air Purifier., Du vil opleve fordele, som andre regelmæssige luftrensere næppe vil tilbyde. Disse enheder kan levere langt ud over forventningerne, når de er placeret i et hvilket som helst rum. Med dem omkring, behøver du ikke at genere om røg, pollen, støv, allergener og bakterier. Dette skyldes, at de helt sikkert vil slippe af med alle disse. For eksempel kommer K06 med funktioner som:


• Fjernbetjening og berøringsskærmsfunktioner

• Det kan frigive op til 50million negativ ion

• Lysføler og støvføler

• 17dB-55dB støjgenereringskapacitet

• Kan fjerne op til 99,97% af skadelige partikler

• 5 trin af filtreringsprocesser - Forfilter, kold katalysator, carbonfilter, antibakterielt filter og HEPA-filter

Olansi Air Purifier Leverandør (11)

Konklusion.

Ovennævnte rensemidler er de bedste i Indien. De forventes at dominere markedet i de kommende år på grund af deres sofistikerede træk. Derfor anbefales det at gennemgå dine behov, før du vælger en. Dette vil gøre det muligt for dig at få god værdi for pengene brugt. For mere om den bedste HEPA UVCluftrenserI Indien for Covid-19 i 2021 og 2022 kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/oem-odm.html.For mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik