Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Forbedre din indendørs luftkvalitet
Du er her: Hjem » Blog » Luftrensning » Bedste luftrenser til bekæmpelse af farlige husholdningskemikalier VOC og til fjernelse af formaldehyd

Bedste luftrenser til bekæmpelse af farlige husholdningskemikalier VOC og til fjernelse af formaldehyd

Visninger:6     Forfatter:Kina luftrenser producent     Publiceringstid: 2021-10-07      Oprindelse:https://www.olansichina.com/

Bedste luftrenser til bekæmpelse af farlige husholdningskemikalier VOC og til fjernelse af formaldehyd

Bedste luftrenser til bekæmpelse af farlige husholdningskemikalier VOC og til fjernelse af formaldehyd

Mange ting kan forurene den indendørs luft, som vi indånder.Vi er måske ikke engang klar over, at forurenende stoffet findes i nogle tilfælde, fordi det kan være lugtfrit og muligvis ikke have nogen allergisk reaktion.Der er dog tilfælde, hvor du kan lugte det forurenende stof rigtigt.Virkningerne kan være store, hvis luften ikke renses.Dette er en af ​​grundene til, hvorforOlansi luftrensereer skabt.Dette er for at rense luften og opretholde menneskers sundhed til det bedste niveau.

Olansi luftrenser leverandører (16)

Kemiske produkter

Der er tidspunkter, hvor folk har kemiske produkter i deres huse.Dette kan også opbevares i kælderen, på loftet eller i garageområderne.Fordi temperaturerne kan være meget høje på sådanne steder, kan der udgasses, og der kan frigives skadelige dampe.Gasserne kan derefter diffundere gennem vægge og gulve og finde vej ind i opholdsområderne.


De fleste rensere til hele huset kommer ikke med teknologier som aktivt kul og zeolit.I et sådant tilfælde cirkuleres forurenende stoffer simpelthen til alle dele af hjemmet, hvilket kan være en alvorlig ting.Dette er en af ​​grundene til, at kildekontrol burde udføres og gøres godt.


Når du får renset kanaler, kan nogle ting gøres, så det gøres rigtigt.Men hvis man er på vagt over for, hvordan det kan gøres, er det altid godt at søge assistance fra kanalrensere til at håndtere det samme.Nogle fagfolk kan gøre rengøringen uden brug af giftige kemikalier, hvilket kan være en ekstra fordel.


Hjem kan forurenes af pesticider, poolkemikalier, benzindunke og endda klortabletter.Maling og fortynder kan også forårsage forurening.Lugten af ​​disse kemikalier kan være stor, især omkring de områder, hvor de opbevares.Nogle af de udledte gasser kan føre til kvælning og afbrænding.


Gasfiltrering

Selv i de bedste hjem kan gasfiltrering muligvis håndtere meget lave niveauer af gasforurening og lugt.Selv med adsorptive materialer, der bruges som zeolit ​​og aktivt kul, bliver de mættede med tiden, hvilket fører til mindre filtreringskapacitet.Det betyder, at den forurenede luft går gennem filtrene og kommer tilbage til rummet.


Det vil sige, at husrensere ikke bør tages som magiske kugler til at håndtere alskens forurening.Det vigtigste er i første omgang at kontrollere kilden til forurenende stoffer.InstallationKina luftrensereat håndtere denne form for forurening med kilden stadig på plads hjælper ikke meget.Kilderne skal fjernes for at systemet kan fungere som det skal.


At blive udsat for kemiske dampe og lugte kan føre til store sundhedsmæssige virkninger som hovedpine, kroniske allergireaktioner og dermatitis.Disse symptomer kan forsvinde, når man er væk fra huset, men vender tilbage, når de kommer tilbage.Det er vigtigt at teste indeluften for at kende den slags forurenende stoffer, der skal fjernes sikkert.

Olansi luftrenser leverandører (10)

For at undgå denne form for forurening hjælper det med at finde husholdningsprodukter, der er miljøvenlige, sikre og effektive.Selvom de også kan forårsage en vis forurening, kan veloprettede HEPA-luftrensere og UVC-luftrensere tage sig af dem.Den bedste producent af luftrensere, såsom Olansi, kan tilbyde en række forskellige luftrensere, der hjælper med at rense indeluften og effektivt fjerne forurenende stoffer.bedste luftrenserfor at kontrollere farlige husholdningskemikalier VOC og for fjernelse af formaldehyd, kan du besøgeOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/for mere info.

Relaterede produkter

Om Olansi.
Olansi Healthcare Co, Ltd er en professionel producent af luftrenser, hydrogenvand, vandrensning mv. Sundhedspleje produkter, mere end 12 års erfaring siden 2009 i Guangzhou, Kina. 60.000 m2 egen injektion mold fabrik, egen filter fabrik, egen form fabrik, egen samling fabrik! 600 kvadratmeter professionelt laboratorium, 30 ingeniører 'R & D team. Vi er prfessional i ODM, OEM-tjenester! 3.000 stk pr. Dag med produktionskapacitet! 100% aldringstest for masseproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC godkendelse & ISO 9001: 2008 certifikat!
Kontakt Olansi.
KaukasiskBuidling 1, No.1 af Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd. Fortrolighedspolitik